Vaša zasebnost in piškotki

Nastavitve piškotkov

  • Obvezni piškotki: z uporabo soglašate.
  • Analitični piškotki, socialna omrežja: z uporabo soglašate. Umik soglasja.

Na naših spletnih straneh uporabljamo več varnostno-zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo, neželjenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov. Brez vaše posebne privolitve, vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali, prodali ali zamenjali z nobeno drugo ustanovo, podjetjem ali fizično osebo.

ZAKAJ BOMO UPORABILI VAŠE PODATKE?

Kot registrirani uporabniki spletnega portala LifeStyle lahko objavljate različne vsebine. Pri registraciji zato potrebujemo vaše ime, e-pošto ter druge podatke, ki bodo ostali znani le nam.

Vkolikor se želite s svojimi aktivnostmi predstaviti tudi drugim obiskovalcem, bomo pri tem vedno navajali le vaš izbrani psevdonim. Če si psevdonima ne boste izbrali, vas bomo predstavljali zgolj z vašim imenom. V vsakem primeru je vaša anonimnost zajamčena.

Z registracijo na spletnem portalu LifeStyle dovoljujete podjetju Menea d.o.o. hranjenje vaših osebnih podatkov, obdelavo in uporabo pri raziskavah in obveščanju uporabnikov v skladu z veljavnimi predpisi.

V praksi bomo vaše podatke občasno uporabili le zato, da vas obvestimo o pomembnejših spremembah, novih storitvah in posebnih ponudbah na naših spletnih straneh, za katere z gotovostjo trdimo, da za vas predstavljajo pomembne informacije.

Različne e-izdaje vam bomo pošiljali zgolj v primeru, da se boste nanje naročili.

PIŠKOTKI

Med obiskom naših spletnih strani na vašo napravo vedno naložimo piškotke, ki vam pomagajo, da se lažje znajdete v množici informacij in funkcionalnosti, ki so vam na voljo.

Brez skrbi, z našimi piškotki ne zbiramo informacij, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati. Delovanje naših spletnih strani je brez teh piškotkov praktično nemogoče. Čeprav za njihovo uporabo ne potrebujemo vaše privolitve, vas prosimo, da nadaljujete z uporabo naših strani le, če s tem soglašate. Vkolikor imate kakršnekoli dvome ali vprašanja, smo vam na voljo za pojasnila preko naslova crm@gambit.si.

Spletni portal LifeStyle je le ena izmed nekaj milijard strani, na katerih lahko na vašo napravo dobite tudi piškotke Google, Facebook, Twitter, Youtube in drugih družbenih medijev, oziroma le te vaš piškotek ob obisku naše strani preberejo. Te strani lahko tako zbrane podatke uporabljajo za različne namene, od analitike, oglaševanja, pa do izboljšave svojih produktov. Ker to po slovenski zakonodaji že predstavlja večji poseg v zasebnost uporabnika, za njihovo uporabo potrebujemo vašo izrecno privolitev.

Z vso skrbnostjo smo preverili pogoje delovanja teh strani in menimo, da z aktivnostmi na naših straneh ne kršijo vaše zasebnosti. Vsem uporabnikom našega spletnega portala svetujemo, da privolijo v uporabo teh piškotkov.

Če tega ne dovolite, naših vsebin ne boste mogli deliti z vašimi prijatelji (odstranili bomo različne gumbe, kot so Všeč mi je, deli vsebino, priporoči, G +1 … ). Velika verjetnost je tudi , da boste pri iskanju preko iskalnika Google naše strani težje našli med zadetki.

Ne pozabite! Shranjevanje piškotkov je pod popolnim nadzorom vašega brskalnika. Z izbiro ustreznih opcij v vašem brskalniku lahko shranjevanje piškotkov po želji kadarkoli omejite ali onemogočite, piškotke na vaši napravi pa lahko kadarkoli trajno zbrišete.

PIŠKOTKI NA NAŠIH STRANEH:

Ime piškotka
Namen
Čas piškotka
Podjetje
mscsShopper Prijava uporabnika 10 dni Gambit trade (EnaA.com)
productsForComparison Primerjava izdelkov 10 dni Gambit trade (EnaA.com)
referencna Partnerski program 2 meseca Gambit trade (EnaA.com)
ASPSESSIONIDSQCCSSBB Identifikacija uporabnika Do konca seje Gambit trade (EnaA.com)
ASP.NET_SessionId Identifikacija uporabnika Do konca seje Gambit trade (EnaA.com)
basket dodajanje v košarico 10 dni Gambit trade (EnaA.com)
deptView nastavitev pogleda 1 leto Gambit trade (EnaA.com)
OAID Statistika klikov na ogas Ob zaprtju brskalnika ads2.enaa.com
__utma Statistika ogledov spletne strani 2 leti Google Analytics
__utmb Statistika ogledov spletne strani 30 minut Google Analytics
__utmc Statistika ogledov spletne strani Ob zaprtju brskalnika Google Analytics
__utmv Statistika ogledov spletne strani 2 leti Google Analytics
__utmz Statistika ogledov spletne strani 6 mesecev Google Analytics
__atuvc Statistika spletne strani 2 leti Google Analytics
__utmmobile Statistika spletne strani 2 leti Google Analytics
NID, SNID, PREF Te piškotke uporablja Google za shranjevanje uporabniških nastavitev in informacij med pregledovanjem strani z Google Maps. Google
loc Geo lokacija Ob zaprtju brskalnika Add This
bt Vedenje ciljnih piškotov Ob zaprtju brskalnika Add This
uid / uit Identifikacija uporabnika in čas prijave Ob zaprtju brskalnika Add This
di / dt Sledilni piškotek za ugotavljanje preteka ostalih / drugih piškotkov Ob zaprtju brskalnika Add This
ssh / sshs Upoštevanje uporabnikovih lastnih predhodnih nastavitev Add This
psc Števec piškotkov Add This
GPSPREFVISITOR_INFO1_LIVEuse_hitbox Ko je video del opisa našega izdelka, YouTube uporablja piškotke za analitične podatke. YouTube
datrlocalelux-srcsctxsx-refererreg_fb_gatereg_fb_reg Piškotki so uporabljajo za povečanje sodelovanja naših obiskovalcev / uporabnikov na naši spletni strani s socialnimi omrežji. Facebook
guest_idk Piškotki se uporabljajo za povečanje sodelovanja naših uporabnikov s socialnimi omrežji. Twitter.com

VAŠA PRIVOLITEV

Z uporabo naših spletnih strani soglašate z objavljenimi pravili. O spremembah pogojev in pravil vas bomo sproti obveščali na naših straneh.

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Če potrebujete dodatne informacije ali pojasnila o vsebini na tej strani, nam vaše vprašanje posredujte na naš kontaktni naslov

Parfumi za ženske in moške