Calvin Klein CK ONE SUMMER 2020

Legendarna dišava CK One je že dobila letošnjo limitirano poletno različico. Tokrat so pri Calvinu Kleinu dišavo osvežili z vonjem pomaranče, morske soli, ingverja, žajblja, jantarja in sandalovine ter nam predstavili mladostno in veselo poletno dišavo, v kateri bosta lahko zopet uživala oba.
V dišavo so parfumski mojstri ujeli občutek uživanja brezskrbnih poletnih dni, ki jih z največjim veseljem preživljamo na kateri izmed priljubljenih plaž. Sveža in poživljajoča dišava pa naše nosne čutnice boža kot rahel morski vetrc.

Escada FLOR DEL SOL

Leto je naokoli in za ljubitelje Escadinih poletnih limitiranih dišav je napočil čas, da preizkusijo letošnjo poslastico, imenovano Flor del Sol.
Navdih zanjo so pri Escadi poiskali v Mexicu, v čarobno lepih sončnih zahodih, ki zaključijo vesele počitniške dneve. Zato sončni cvet zadiši z vonjem koktajla Tequila Sunrise, grenadina in pomaranče in zacveti z vso lepoto skrivnostne dalije. Sandalovina čutno in zapeljivo zaključi dišavni akord dišave, ki bo s svojim ženstvenim in sproščenim vonjem zagotovo krojila letošnje poletje.

Dolce & Gabbana DOLCE SHINE

Serija ženskih dišav Dolce je dobila novo izpeljanko, že peto po vrsti, imenovano Dolce Shine. Navdihnil pa jo je lanski trend sončnih dišav, ki se očitno nadaljuje tudi v letošnje poletje.
Čas med zimo in pomladjo, ki prinaša novo življenje, bo ravno pravi, da pričnemo uživati v dišavi Dolce Shine, saj dišava z energijo in toploto obogati še ne čisto tople pomladne dneve.
Mango, grenivka in kutina odprejo zgornje note, ki se nadaljujejo v srednje cvetne note z jasminom in pomarančnim cvetom, katerih se blago dotaknejo tudi slane note. Dišavni akord zaključijo svetli lesovi in mošus.