Giorgio Armani LIGHT DI GIOIA

Do sedaj so velikega modnega oblikovalca pri ustvarjanju veselih poletnih dišav navdihnili voda, zrak, sonce in nebo. Letos pa ga je obsijala in navdušila svetloba.
Vonj svetlobe so Armanijevi parfumski mojstri ulovili s pomočjo bergamotke, gardenije, jasmina, lesov in mošusa. Vsakič, ko se z dišavo odišavimo, nas oblije žarek mehke in prijetne svetlobe in nas obogati z njeno energijo.
Light di Gioia je cvetno – lesna dišeča kompozicija, ki z lahkotnostjo, živahnostjo in igrivostjo hiti poletju naproti.

Giorgio Armani SI FIORE

Čudovita Armanijeva muza Cate Blanchett nas ponovno vabi, da vstopimo v njen dišeči svet. Tokrat nam z velikim modnim oblikovalcem ponujata novo izvedbo znane dišave Si. Si Fiori je tokrat postala sladka ciprsko – cvetna dišava.
Dišavni akord je zgrajen okoli nerolija in mehke vanilije. V zgornjih notah se jima pridružita ribez in mandarina, v spodnjih beli mošus, srednje pa poudarijo še vrtnica, mah in pačuli.
Elegantna in zelo ženstvena dišava nam kliče, naj izkoristimo vsak dan!

Frederic Malle LIPSTICK ROSE

Prav je, da imamo v svojih parfumskih zbirkah tudi parfume, s katerimi se odišavimo samo nekaj krat na leto. Takrat nam parfumski vonj prikliče naše najbolj skrite spomine, ki oživijo in nam polepšajo dan.
Vonj cvetne dišave Lipstick Rose je vonj šminke, ki smo jo kot majhne deklice odkrile v mamini torbici in se z njo na skrivaj našminkale. Vrtnica, vijolica, mošus, grenivka, vanilija, iris, jantar in malina odkrijejo skrite in sramežljive spomine našega odraščanja.

Calvin Klein CK ONE SUMMER 2019

Pri Calvinu Kleinu vsako leto pravočasno poskrbijo za novo poletno različico slavne uniseks dišave CK One.
Tudi letošnja je morskega karakterja, sveža, vesela in z veliko energije, ki jo prinese aroma čaja matcha, morske note in lesovi pa čajev vonj lepo podprejo.
Lahkotna dišava nam bo s svojo svežino zagotovo lepšala vroče poletne dneve. Parfumska steklenička, na katero bomo lahko nalepili dodatne nalepke po lastni izbiri, pa nas bo kratkočasila s čisto našo individualno pop art risanko.

Salvatore Ferragamo AMO FERRAGAMO

Čeprav sanjskega čevljarja že dolgo ni več med nami, pa modna znamka pod vodstvom njegovih dedičev nemoteno posluje naprej in na minuli slavi florentinskega modnega oblikovalca še vedno razveseljuje ženske duše.
Amo Ferragamo je dišava, ki je izpod spretnih rok in nosov parfumskih mojstrov zagledala luč dneva v preteklem letu. Orientalna cvetna dišava je poklon ženski eleganci in prefinjenosti. Lepa, sladka in nežna dišava, iz katere izžareva mehkoba, se po parfumskih notah čudovito razvije na koži. Preseneti vonj camparija, rožmarina in ribeza v zgornjih notah, ki je uvod v srednje note z rabarbaro, jasminom in čajem. Vanilija, ambroksan in sandalovina zaključijo akord zelo ženstvene dišave.
Po vseh letih še vedno ljubimo Ferragama.

Escada MIAMI BLOSSOM

Kakšen poletni koktajl pa so za ženske letos pripravili pri Escadi? So vanj zmešali melono, kokos, lubenico, citruse ali meto? Ananas!
Escadine parfumske mojstre je ponovno očaral vonj slastnega ananasa, ki razvije svojo zgodbo takrat, ko se lubenica, borovnica in pomaranča že ustalijo. Ob cvetju, ki ga tokrat zastopajo tiare, tuberoza in jasmin ter ob mošusu, ambroksanu in sandalovini zadiši sveža, slastna, sladka in vesela dišava, ki svoje poletno spogledljivo poslanstvo lahko kar takoj prične.