Bvlgari SPLENDIDA MAGNOLIA SENSUEL

Bvlgari Splendida Magnolia Sensuel je parfum, ki ujame bistvo prefinjenosti in čutnosti ter je del izjemne Bvlgarijeve kolekcije Splendida, je prava umetniška interpretacija enega najbolj zapeljivih cvetov v naravi—magnolije.
Dišava se odpre z nežnimi in svežimi notami pomarančnih cvetov, ki se prelivajo v subtilne, a intenzivne akorde magnolije, ki so srce te dišave. Osrednja nota magnolije se popolno prepleta z nežno sladkostjo vanilije, ki zagotavlja globoko in zapeljivo bazo. Akcenti mošusa v zaključku dišavi dodajo dolgotrajen in pomirjujoč občutek, kar ustvarja sofisticirano in hkrati intimno aromo.
Bvlgari Splendida Magnolia Sensuel je kot skrivnostni dotik, ki počasi razkriva svoje sloje: od svežine do cvetlične harmonije in končno do tople, nežne baze. Dišava je idealna za žensko, ki se želi počutiti elegantno in privlačno z dotikom skrivnostnosti in nežnosti, ki jo spremlja skozi ves dan.

Dolce & Gabbana DEVOTION

Dolce & Gabbana Devotion je dišava, ki slavi brezpogojno ljubezen in predanost. Kot simbol strasti in elegance parfum pripoveduje zgodbo o ljubezni, ki ne pozna meja.
Dišava se odpre s svežimi in sočnimi notami mandarine, ki nas prevzamejo s svojo živahnostjo in energijo. Nato se razvije v cvetlično srce z opojnimi toni jasmina in gardenije, ki dodajo dišavi nežnost in eleganco. Na koncu se parfum umiri s toplimi in senzualnimi notami vanilije, pačulija in mošusa, ki ustvarjajo čutno in zapeljivo osnovo.
Dolce & Gabbana Devotion je dišava za ženske, ki verjamejo v moč ljubezni in strasti. Je kot nežen dotik, ki nas napolni s srečo in toplino ter nam daje moč, da sledimo svojim sanjam. Dišava je popolna izbira za vsako priložnost, ko želite izraziti svojo ljubezen in predanost.