Hugo Boss HUGO ICED

Poleti nas praviloma očarajo lahkotnejše dišave na osnovi citrusov in cedre, ki v vročini delujejo osvežujoče.
Pri Hugu Boss pa z novo poletno moško dišavo niso želeli poseči po preverjenih poletnih recepturah, ampak so svoj novi vonj zastavili z ledeno meto, ki so ji v zgornjih notah dodali vonj čaja, v srednjih notah grenko pomarančo in brin, v spodnjih pa vetiver.
Nastala je aromatična dišava, ki prijetno hladi in v vročih poletnih dnevih neskončno osvežuje.

 

Roberto Cavalli PARADISO ASSOLUTO

Če smo pri tretjem Cavallijevem parfumu iz serije Paradiso pričakovali zopet novo morsko izpeljanko, smo se ušteli! Roberto Cavalli nam s Paradiso Assoluto predstavlja čutno cvetno dišavo, ki odpira rajska vrata, časti bujno cvetje in diši na greh.
Rajska vrata najprej odpreta glicinija in rdeči poper. V srednjih notah pa sledi vabljiva čutnost. Jasmin, lilija in vanilija zadišijo zelo poželjivo.Tudi spodnje note so s sandalovino in pačulijem čutne.
Paradiso Assoluto s svojo brezskrbnostjo in sproščenostjo vabi v svet, kjer se veselje nikoli ne konča.

 

Azzaro WANTED

Azzaro Wanted je dišava za neustrašne moške. Za take, ki se ne ustrašijo ničesar. Ne žensk, ne orožja! Za moderne agente njenega veličanstva!
Čeprav parfumska steklenička v obliki pištolinih nabojev namiguje na agresivnost, dišava v njej ne deluje tako. Je sicer dolgotrajna in z izrazito parfumsko sledjo, a vseeno prijetna in prijazna.
Wanted ima začimbno – lesni karakter in, kar takoj preseneti, je sladka svežina, ki jo napovejo limona, ingver, sivka in meta. Svežina ostaja tudi v srednjih notah, ko zadišijo brin, geranija, kardamom in jabolko. Spodnje note so zaradi tonke in lesov tople in mehke.
Hočemo! Hočemo moškega, ki diši na Wanted!

 

Hugo Boss BOSS THE COLLECTION COTTON & VERBENA

Prestižna linija parfumov Boss The Collection je namenjena moškim, ki jim je blizu elegantni stil Hugo Boss oblačil. Parfumske mojstre so navdihnili dragoceni materiali -tako kot fini bombaž, svila, volna, žamet in kašmir –iz katerih modni oblikovalci kreirajo prefinjene moške obleke.
Za parfum Cotton&Verbena je bila navdih mehkoba bombaža, iz katerega skrojijo in sešijejo najfinejše moške srajce.
Cotton&Verbena je lahka in sladka citrusno – lesna dišava, ki posnema občutek bombaža na koži. Le tri parfumske sestavine – verbena, mah in vetiver so tiste, ki pričarajo nežen in eleganten vonj mehkega bombaža. Dišava Cotton&Verbena se zato loči od množice moških dišav, ki jih srečamo vsakodnevno.

 

Kenzo FLOWER BY KENZO EAU DE LUMIERE

Parfumskim mojstrom je vedno izziv, kako s parfumskim vonjem pričarati energijo in vonj sončne svetlobe.
Tudi pri Kenzu so to poizkusili. Za podlago so vzeli energijo svojih prepoznavnih makov in jo oplemenitili z energijo svetlobe. Nastala je prefinjena, lahka in sveža cvetna dišava, ki se odpre z bergamotko in ribezom in se nadaljuje v srednje cvetne note, ki ponudijo sambaški jasmin v vsej svoji lepoti. Spodnje note so lahke mošusne ob spremljavi heliotropa in vijolice, ki vse skupaj lepo popudrata.
Ljubko, čisto, prijetno toplo na koži in lepo poživljajoče.

 

Giorgio Armani SKY DI GIOIA

Kolekcijo Armanijevih veselih poletnih parfumov je letošnje poletje oplemenitila dišava Sky di Gioia.
Dišavo je navdihnila lepota sončnega vzhoda nad morskim horizontom, ki se s soncem rodi vsako jutro in s seboj prav vsak dan prinaša veselje in optimizem.
Sky di Gioia je sveža cvetna dišava, ki v ozadju spominja na svojo začetnico, Acquo di Gioia.
Zgornje note prinašajo liči in hruško, srednje potonko in vrtnico, spodnje pa cedro, robido in mošus.
Za Sky di Gioia skorajda ni meja. Njena edina meja je nebo.

 

Bvlgari SPLENDIDA ROSE ROSE

Bvlgarijeva nova linija parfumov Splendida, v kateri trenutno ponujajo tri parfume, nadomešča tiste dišave, ki so jih prenehali izdelovati. Rose Rose bi tako lahko nasledila slavno Rose Essentielle.
Rose Rose je v bistvu vrtnični šopek, ki z že poznano parfumsko stekleničko z ženskim dekoltejem prikliče zvezo med draguljarsko hišo Bvlgari in žensko. Dišava je romantična zgodba o vrtnici. Čisti, nedolžni, prefinjeni, neskončno lepi damaščanski vrtnici, ki ob pomoči citrusov, lesov in mošusa zadiši omamno lepo. Rose Rose je vonj vrtnice zjutraj, ko jo še prekrivajo kapljice jutranje rose. In dišava ta nebeški jutranji občutek podaljša v cel dan.
Elegantno in ženstveno. Tako, kot to znajo narediti pri Bvlgariju!