Escada CELEBRATE N.O.W.

Escadina dišava Celebrate N.O.W. je namenjena ženski, ki se zaveda, kako pomembno je uživati v vsakem trenutku svojega življenja. In ne samo uživati, vsak trenutek življenja naj bo prav posebno praznovanje.
Celebrate N.O.W. je čisto v duhu Escadinih dišav. Je blago sladka cvetno – začimbna dišava, ki se odpre z ingverjem, nadaljuje z magnolijo in zaključi s tonko, vanilijo in cimetom. Vse skupaj prijetno toplo in dišeče. In s svojo mladostnostjo, igrivostjo in lahkotnostjo nadvse primerno za razveseljevanje v prihajajočem hladnejšem delu leta.

 

Paco Rabanne PURE XS

Čeprav nam parfumsko ime hoče vsiliti to, da je Pure XS čisti presežek pa ne moremo mimo podtona in besedne igre, ki namigujeta na erotiko in seks. Kar bolj kot iz parfumskih sestavin razberemo iz promocijskega videa.
Pure XS je privlačna moška orientalna dišava, ki hodi po robu in spretno krmari med živahnostjo in čutnostjo, med hladnim in toplim, nežnim in intenzivnim, med svežino in sladkostjo.
Zadiši sveže z ingverjem, zelenimi notami in timijanom, se pohvali z zračno vanilijo, cimetom, vonjem usnja in likerja ter zaključi s smolnato miro in cedro.
Sveže, sladko, zapeljivo. In predrzno.

 

Hugo Boss BOSS MA VIE POUR FEMME FLORALE

Zadnja izmed različic Bossove Ma Vie Pour Femme – Florale – se pohvali z obilico cvetja. Pa saj cvetje je vedno tisto, ki ženskam najlepše pristoji.
Florale je namenjena samozavestni, svobodomiselni ženski, ki zna uživati v majhnih, marsikomu neopaznih radostih vsakodnevnega življenja. Tako zna opaziti roso na cvetju, čaka na sončni zahod, uživa v sprehodih po gozdu, všeč ji je pohajkovanje po mestu, kjer jo vedno pritegne kaj novega. In pozorna je na čarobne vonje, ki jo obdajajo. Dišava nas opozarja, da je naše življenje sestavljeno iz drobnih, preprostih radosti.
Boss Ma Vie Florale je tipično cvetna dišava. Odpre se z vonjem kaktusovega cveta, potem pa se v srednjih notah razcveti s frezijo, vrtnico in jasminom. Spodnje note so blage lesne, iz njih zadiši tudi jantar.
Velika dišava za mala vsakodnevna uživanja.

 

Elie Saab GIRL OF NOW

Kaj obožujejo današnja dekleta?
Vonj sladke in slastne marcipanove torte, prevlečene s pomarančno glazuro, posute s pistacijami in oblite s hruškovim prelivom. Nekje v ozadju pa rade čutijo še vonj tople tonke, mehkega kašmerana, skrivnostnega pačulija in magnolije.
Elie Saab je dišavo Girl of Now namenil mlajši ženski populaciji, ki so ji všeč ne pretirano sladke orientalne dišave z veliko dozo prefinjenosti.
Girl of Now lepo paše v hladnejši del leta, ko se gurmanska parfumska sladkost lepo razvije v toploti zimskih oblačil. In je dišava za vsak dan in za vsako priložnost.

 

 

Lancome LA VIE EST BELLE L’ ECLAT

Lepa Julia Roberts nas s svojim očarljivim nasmeškom ponovno prepričuje, da je življenje lepo. Tokratna različica Lancomove uspešnice La Vie est Belle je iskriva. L’ Eclat. Nova parfumska steklenička je kot elegantni kristalni lestenec, skozi katerega se lesketa svetloba.
Nehote primerjamo obe dišavi. L’ Eclat, ki je blago orientalna cvetna dišava, je manj sladka, nežnejša, manj pudrasta, bolj cvetna, z več pomarančnega cveta, z iskrivo bergamotko in z več vanilije. A ni pralinejev – kako pa naj bo brez pralinejev življenje lepo?
Pa vendar, L’ Eclat je drugačna. Zato bi lahko imela čisto svoje ime.
Ah, Julia, Julia! Že zaradi tvojega čarobnega nasmeška moramo priznati, da je življenje lepo. S pralineji, ali brez njih.