Art Meets Art BOHEMIAN RHAPSODY

V trenutku, ko vsi množično obiskujemo kinematografe, da bi podoživeli glasbo in življenje nesmrtnega Freddieja Mercuryja in skupine Queen, so pri nišni parfumski hiši Art Meets Art predstavili parfum z imenom Bohemian Rhapsody. Čeprav vsi njihovi parfumi nosijo imena najbolj poznanih svetovnih uspešnic, so z Bohemian Rhapsody v tem trenutku zadeli v polno.
Ciprsko – cvetna dišava z aldehidi, črnim ribezom, rdečim poprom, vrtnico, jasminom, tuberozo, pačulijem, vetiverjem in mošusom nam pričara občutenje popularne skladbe, ki se je s kombinacijo rocka in klasične glasbe ter z izvrstno Freddiejevo interpretacijo zapisala v večnost.
Bo to uspelo tudi dišavi Bohemian Rhapsody?

Givenchy LIVE IRRESISTIBLE BLOSSOM CRUSH

Za vse tiste ženske, ki obožujejo cvetne vonje, so pri Givenchyju izpopolnili serijo dišav Live Irresistible. Dodali so ji novo z imenom Blossom Crush.
Kar takoj privabi, je odlična usklajenost grenko – sladkih not s svežino cvetja. Sladko – sveže – grenki vtis se nadaljuje skozi vse tri parfumske note. Po mojem prepričanju je ravno v tem umetelnem prepletanju čar dišave.
Grenka pomaranča in bergamotka, potem pa potonka, vrtnica in sadje ter na koncu kakav, mošus, vanilija in vonj smole nas obdajo s prefinjeno parfumsko meglico, v kateri sta združena francoski šarm in eleganca velikega Givenchyja.