Chanel ALLURE HOMME SPORT COLOGNE

Vse ali nič! Allure Homme Sport Cologne ali nič! Pri Chanelu drugače ne gre.

Za neustrašnega in brezkompromisnega moškega, ki ceni vrhunske športne dosežke, so pri Chanelu ustvarili lahko in zračno kolonjsko vodo, ki takšnega moškega odlično pooseblja.

Elegantna in prefinjena dišava se odpre izrazito sveže. Citrusi, med katerimi izstopi limona in aldehidi moškega takoj obdajo z energijo. Iz udarne dišave se le-ta v srednjih notah umiri. Smoli – jelkina in elemi – ob podpori začimb dišavi dodata plemenitost, v spodnjih notah pa se dišava preobrazi v čutno lesno. Mošus, zrna Tonka, vetiver, cedra in poper pritegnejo pozornost, čeprav niso glasni.

Chanel Allure Homme Sport Cologne je dišava, zaradi katere lahko moški uživa prav vsak trenutek svojega življenja.

 

The Different Company SUBLIME BALKISS

Balkiss je bilo ime lepi, modri in skrivnostni kraljici iz Sabe. Njena življenjska zgodba še danes navdihuje. Med drugim je očarala tudi parfumsko mojstrico Celine Ellena, ki je parfum Sublime Balkiss posvetila veličastni vladarici.

Zgornje parfumske note se odprejo kraljevsko – črni ribez v vsej svoji lepoti, bergamotka in žametna vijolica. V srednjih notah razkošno dišijo španski bezeg, damaščanska vrtnica in šmarnica. V spodnjih pa vresje, kakav in skrivnostni pačuli, ki objame dišavni akord čutne in zapeljive dišave.

Kraljica iz Sabe se je zapisala v večnost. Bo to uspelo tudi parfumu, ki je posvečen njej?

 

Baldessarini ULTIMATE

Ultimate je privlačna in sveža dišava, ki so jo pri Baldessariniju namenili sodobnim, samozavestnim moškim, ki živijo hitro in uživajo življenje z vsemi čutili. Moškim, ki tekmujejo z drugimi moškimi, se učijo iz lastnih izkušenj in ne pristajajo na noben kompromis. Moškim, ki imajo poseben življenjski slog, postavljajo standarde in so vedno zmagovalci. Moškim, ki so večno v iskanju nepozabnih trenutkov.

Močen, hladnokrven moški s karakterjem potrebuje tudi posebno dišavo. Moderno in dinamično, ki ga nikoli ne pusti na cedilu.

Ultimate se z mandarino, bergamotko in rdečim poprom odpre ostro in sveže. V srednjih notah je nekaj cvetja-frezija, magnolija in jasmin, medtem, ko so najpomembnejše spodnje note z močnim jantarjem ter bogatim, mehkim usnjem. Pačuli, labdanum in olibanum pa zaključijo dišavni akord očarljive dišave, namenjene ultimativnim trenutkom v življenju.

 

Elizabeth Arden GREEN TEA NECTARINE BLOSSOM

Najnovejši parfum iz serije Elizabeth Arden Green Tea diši na cvet nektarine. Poleti, ko uživamo ob slastnih sadežih, nas dišava Green Tea Nectarine Blossom spominja na to, kako spomladi očarljivo dišijo nektarine, ko cvetijo.

Lahka, sladka in sveža dišava se spogleduje s poletjem. Osnova dišave je zeleni čaj, malo je bergamotke in eksotičnega sadja. In seveda breskev, nektarina in cvet nektarine. Še kanček mošusa in poživljajoča dišava je pripravljena, da nas očara in razvaja.

nd_35971

Chanel Les Exclusifs BOY

Boy je najnovejši parfum iz Chanelove ekskluzivne linije parfumov Les Exclusifs. Idejo za sicer žensko dišavo, ki jo lahko nosijo tudi moški, je Olivier Polge poiskal v ljubezenski zgodbi med legendarno Coco in njeno tragično ljubeznijo Arthurjem Boy Capelom. Boy ni bil samo njen ljubimec, ampak tudi njena duša dvojčica.

Kaj lahko pričakujemo od ekskluzivne Chanelove dišave? Klasičnost, eleganco in varnost. Preverjena formula za uspeh je vedno kombinacija citrusov, vonja pudra in cvetja. Dišava se odpre s sivko, limono in grenivko. V srednjih notah vonjamo heliotrop, geranijo, vrtnico in pomarančni cvet, v spodnjih pa mošus in sandalovino.

Igra besed ob poimenovanju parfuma ( Boy kot oseba ali boy – kot fant ) pa bolj namiguje na deški slog, ki ga je Coco vpeljala v modo.

Zato je Boy parfum za močno, uporno žensko, ki zre v prihodnost!

 

Prada CANDY FLORALE

Florale je nov bonbonček iz Pradine bonbonjere Candy.

Tokrat so se pri Pradi odločili, da za Candy Florale ustvarijo čisto poseben cvetni vonj. Takšen, kot ga do sedaj še ni bilo. Fantazijski, a vseeno tak, da se nam bo zdel vsaj malo znan.

Ustvarili so lahkotno, zračno in ženstveno dišavo, ki se odpre precej ostro in pogumno. S sladko-kislim vonjem limončela. Srednje note razvijejo pudrast vonj romantične potonke, spodnje note pa kličejo h grehu – sladka in zapeljiva karamela, med, mošus in benzoin nas vabijo, da si ljubko in mladostno dišavo izberemo.

Sladko, a ne presladko. Ravno prav sveže. Slastno.

 

Dolce& Gabbana LIGHT BLUE SUNSET IN SALINA

Kje so najlepši sončni zahodi na svetu? Domenico Dolce in Stefano Gabbana pravita, da so najlepši sončni zahodi na italijanskem otočku Salina! Tu je narava čudovita, vonji v zraku posebni, barva morja pa, zaradi globine, najlepša.

Dišava Light Blue Sunset in Salina uteleša veselo mediteransko poletje.Njen vonj je prijeten, vesel, lahkoten in topel. Resnično nam pričara sončni zahod.

Sveža cvetna dišava se v zgornjih notah odpre z vijolico in vonjem vina. V srednjih notah vonjamo pomarančni cvet, frezijo in jasmin, v spodnjih pa jantar, mošus in cedro.

Kaj ne sme manjkati, da bi bil sončni zahod na Salini popoln? Kozarec malvazije in seveda nekdo, s katerim boste lepote sončnega zahoda lahko delili.