Lolita Lempicka FLEUR DE CORAIL

Parfumi Lolite Lempicke so bili zaradi pravljičnih parfumskih stekleničk že od nekdaj nekaj posebnega.
Mogoče ena najlepših parfumskih stekleničk nas s svojo vsebino popelje v daljne eksotične kraje, celo na Koralni greben, kjer se prepletajo vonji grenivke, bergamotke, frangipanija, orhidej, jantarja, lesov in mošusa.
Dišava se odpre sveže in slano, se razvije pudrasto in kremno ter zaključi prijetno toplo na koži. S svojimi čudovitimi barvami in sladkim cvetno – orientalnim vonjem pa že kliče poletje.

Miu Miu TWIST

Miu Miu je Pradina mladostnejša linija, namenjena mlajšim ženskam, ki tudi z oblačili in modnimi dodatki izražajo veselje do življenja.
V novo dišavo Twist je Miuccia Prada položila veliko upov. Svojim zvestim sledilkam je ponudila čisto nekaj drugega, od tistega, kar smo mogoče pričakovali po prvih štirih Miu Miu dišavah. Zato je novo dišavo tako tudi poimenovala. Twist.
Začetna sveža bergamotka se razvije v čudovito izvedbo vonja jabolčnega cveta, dišavo pa zaključijo jantar in cedra.
Sveže in čutno, pa nežno in globoko hkrati. Kot nalašč za prihajajočo pomlad in poletje.

Gucci GUILTY POUR FEMME EDP

Pri Gucciju so pri promociji svojega novega parfuma poleg Jareda Leta, ki nas je že pozdravljal iz Guccijevih reklamnih sporočil, na pomoč vpoklicali še ameriško pevko Lano Del Rey, ki pooseblja moderno, osvobojeno žensko, kateri je nov parfum namenjen.
Nova dišava Guilty Pour Femme je v bistvu osnovni Guilty, le malo je preoblečena in mogoče drugače počesana. Pudrasta cvetno – orientalna dišava bo všeč vsem tistim Guccijevim privrženkam, ki so navdušene nad prvotno verzijo.
Citrusi, rdeči poper, španski bezeg, vijolica, geranija, vrtnica, pačuli in jantar sestavijo dišavo, ki privlači z drznostjo in neustrašnostjo.