Christian Dior J’ ADORE IN JOY

Slavna J’ Adore je dobila novo poletno izpeljanko. Pri Diorju so originalni, malenkost bolj sadni recepturi, ki jo v novi dišavi še vedno dobro zaznamo, dodali vonj solnega cveta. Srednje cvetne note so dopolnili z ylang ylangom in nerolijem, okrepili jasmin in tuberozo ter opogumili breskev.
Tako je bolj pomladna J’ Adore vstopila v zrelo poletje ter nas s svojim slanim akordom in zlato rožnato barvo, v katero je ujeto sonce, vabi, da se ji prepustimo v najbolj vročem delu leta.
Sveža, elegantna in zelo ženstvena dišava J’ Adore In Joy je tako znanilka poletnega veselja, sproščenosti in zabave.

 

Gucci GUCCI GUILTY ABSOLUTE

V zadnjih letih parfumski kreatorji svojih dišav ne delijo na moške in ženske. V ozadju novih parfumov je pogosto neka zgodba, ki jo uporabnik začuti, ali pa ne.
Vendar pa nova Guccijeva dišava ne pušča dvoma. Gucci Guilty Absolute je dišava samo za moške! S svojo samozavestjo in močjo je namenjena zrelim moškim.
Gucci Guilty Absolute je vonj luksuznega, surovega usnja na bogati lesni podlagi, ki jo med drugim sestavljajo vetiver, pačuli in cipresa. Diši močno, intenzivno, izstopajoče, skoraj bahavo. V bistvu čisto v duhu modne hiše Gucci, ki s svojimi provokativnimi reklamnimi kampanjami vedno poseže po presežku. Le da tokrat boječi pogled Jareda Leta ni ravno usklajen z duhom parfuma. Mogoče bi ga moral oglaševati nekdo iz starejše, uglajene in šarmantne generacije celebrity-jev.

 

Elizabeth Arden WHITE TEA

Pri Elizabeth Arden so se do sedaj posvečali le zelenemu čaju in njegovim osvežujočim poletnim izpeljankam.
Pred kratkim pa so pričeli raziskovati tudi vonj belega čaja in nam ponudili svojo verzijo vonja, ki pooseblja njegovo preprostost in čistost. Iskali so vonj trenutka, ko srknemo prvi požirek belega čaja in ugodje, ki nam ga ponudita vonj in okus.
White Tea je sveža, čista, nežna ženstvena dišava, kjer v zgornjih notah zadišijo mandarina, žajbelj, praprot in morske note. V srednjih notah ob belem irisu pomirjata beli čaj in čaj mate, spodnje note pa odišavijo nežni mošus, lesovi, zrna tonka in jantar.
Odlična dišava za poletno sproščanje.

 

L’ Occitane ARLESIENNE

Arležanka. Dekle iz mesteca Arles v Provansi? Dekle, ki se ne pojavi na svoji poroki? Bizetova La Suite Arlesienne iz opere Carmen?
Ne! Arlesienne je čudovita cvetno – mošusna dišava, ki so jo pri L’ Occitane posvetili kraljici cvetja – vrtnici. Vendar vrtnica ni sama. Družbo ji delajo vijolica, bergamotka, žafran, galbanum, mošus, sandalovina in ambroksan. Vsi skupaj sestavijo dišavo, ki sicer diši po Provansi, a ne tako, kot bi pričakovali. Namesto klasične sivke, suhocvetnice, potonke in mandlja nas ovije oblaček prefinjene vrtnice. Intenziven, mladosten in lahkoten cvetni vonj opeva lepote Provanse in delček dehteče lepote prinaša tudi v naše domove.