Annick Goutal UN MATIN D’ ORAGE

Niso samo čarobno lepe cvetoče japonske češnje tiste, ki jih trenutno občudujemo in nam prikličejo hanami, ki ga Japonci vsako leto s spoštovanjem pričakujejo. Prav tako nas prevzame lepota japonskih vrtov, urejenih po več tisočletni tradiciji.
Pri Annick Goutal so se zato odločili, da nam bodo poizkusili z vonjem parfuma Un Matin d’ Orage predstaviti lepoto cvetočih japonskih vrtov. In sicer po nevihti, ko je zrak očiščen, naše nosne čutnice pa zdramijo nežni in čisti cvetni vonji.
Prefinjeno zadišijo gardenija, magnolija in jasmin. Svež zrak simbolizirajo limona, ingver, šiso in zelene note, topla sandalovina pa ovije akord prijetne dišave, ki naše misli odnaša na Daljni vzhod.

 

Guerlain AQUA ALLEGORIA GINGER PICCANTE

Aqua Allegoria je Guerlainova parfumska linija, ki jo je navdihnila preprostost, a prefinjenost naravnih parfumskih sestavin. S sladkimi in sočnimi citrusi, pomladnim cvetjem, dišečim sadjem in lahkotno strukturo je namenjena poletju.
Ginger Piccante na osrednje mesto postavlja ingver, ki skupaj s poprom vzpostavi začimbno ostrino. Dokaj močni so tudi citrusi, celo na račun vrtnice, ki mogoče preveč sramežljivo zadiši iz ozadja. Mošus in cedra poskrbita za daljšo obstojnost dišave, ki zna v poletni vročini s prijetnim osvežilnim vonjem dvigniti razpoloženje.

Dolce & Gabbana LIGHT BLUE SUN

Legendarno dišavo Dolce & Gabbana Light Blue so poljubili sončni žarki in jo obogatili s še bolj prijetno svežino. Opremljena z vsem tem, je dišava pripravljena, da z vami odide na plažo počitniškemu življenju nasproti!
Iz že poznane vibracije Light Blue z obilico limone, jabolka, jasmina, vrtnice in cedre zadiši prefinjen sončni akord s pomočjo ozonskih not, frangipanija in kokosa, ki s svojo svežino razvaja nosne čutnice tudi pri najvišjih temperaturah.
Light Blue Sun – da bo poletje v naših spominih za vedno ostalo nepozabno.

Lanvin A GIRL IN CAPRI

Potem, ko so se pri Lanvinu pred leti razšli s kreativnim direktorjem Alberjem Elbazom, ki je dolga leta skrbel za kontinuiteto velike modne hiše, v modnem svetu ne najdejo prave identitete.
S smelimi koraki pa so pričeli v svojem svetu parfumov. Železnemu repertoarju legendarnih uspešnic so dodali nekaj novih, svežih. Eden takih – za Lanvin – nepričakovanih, je poletni parfum A Girl In Capri.
Dišava, ki jo definirajo nevsakdanje sladki citrusi, v naše misli prikliče počitniško razpoloženje italijanskega turističnega bisera, otočka Capri. Z vonjem limone, bergamotke, cveta grenivke, morskih not, lesov, belega mošusa in jantarja, je lahkotna in mladostna dišava sinonim za italijansko dolce vito.