Narciso Rodriguez FLEUR MUSC FOR HER

Narciso Rodriguez je mojster ustvarjanja mošusnih dišav. Eno za drugim niza čudovite izpeljanke mošusa s kakšnim dodatkom v želji, da čutni mošus interpretira nekoliko drugače, pa vendar tako, da zadiši strast.
V ženski dišavi Fleur Musc je ponovno raziskal nove možnosti mošusa. Tokrat je mošus, ki se razvije v srednjih notah, ovil s cvetjem. Nastala je lepa ženstvena dišava, ki ( mogoče tudi s parfumsko stekleničko ) kar kliče po strasti, toplo in pogumno dišavo pa dvigne čudovita vrtnica, ki se izmuzne prevladujočemu mošusu in gre svojo pot.

Estee Lauder BRONZE GODDESS EAU FRAICHE

Pri Estee Lauder so svojo čudovito poletno žensko dišavo Bronze Goddess nadgradili s svežo izpeljanko, imenovano Eau Fraiche, iz katere zadiši na toplo, vroče poletje in na kožo, ki jo božajo sončni žarki.
Parfumski mojstri se pri poletnih dišavah pogosto poigravajo z eksotičnimi sadeži. Tako je tudi Eau Fraiche lepa izpeljanka kokosa, ki ob bergamotki, cvetu tiare, jantarju in vaniliji zadiši sladko, sveže in eksotično.
Dišava bo najlepše zaživela v visokem poletju in nas s svojim vonjem povzdignila v boginje. Če ne drugega, tudi to nekaj šteje!

Davidoff RUN WILD

Po vseh vrstah morskih svežin so se pri Davidoffu tokrat po navdih odpravili v divjino. Parfumske mojstre sta navdihnili neskončna svodoba divjine in neokrnjena narava.
Nova moška dišava Run Wild zato odraža občutenje neukročenosti, to pa kar najlepše pričarajo zelišča in začimbe s svojo neprekosljivo svežino.
Divji lov se prične z ingverjem in cimetom. Dišava v srednjih notah s sivko postane umirjenejša, čisto krotka pa v spodnjih notah s smolo in tonko.
Ni dvoma, da bo Run Wild očarala moške. Po njej bodo posegli, ko si bodo v prihajajoči vročini zaželeli nekaj drugačnega.