Tom Ford ITALIAN CYPRESS

Letošnjo pomlad bodo Toskana, njene kulturne znamenitosti in čudovite ciprese samevale. Najlepši del leta bodo preživele v samoti in svojo lepoto tiho čuvale v upanju na boljše čase.
Da pa nam bi približal vsaj kanček Toskane, je Tom Ford vonj toskanskih cipres ujel v elegantno lesno – aromatično dišavo Italian Cypress. Njihov vonj je obogatil z lesovi in osvežil s citrusi, baziliko in meto. Vse parfumske sestavine so poleg le zato, da veličastno zablesti cipresa!
Odlična za vsak dan, za v službo, za na počitnice, kjerkoli, kadarkoli.

Jimmy Choo MAN ICE

V iskanju popolne moške poletne citrusne dišave so pri Jimmy Chooju posegli po že preverjeni kombinaciji citrusov, lahkih lesov, zelenega jabolka in mošusa. Dišavo so poimenovali Man Ice, kar nas sicer bolj spomni na ostro ledeno svežino, kot na prijetno sladek in osvežujoč vonj citrusov.
Ja, citrusi so prevladujoči, vse do spodnjih not jih čutimo. A se dišava zelo hitro sprehodi skozi vse tri parfumske note, pa tudi nanesti jo je potrebno z bolj težko roko, da se dišavna meglica dobro začuti. Vseeno ji lahko date priložnost!

Lancome LA VIE EST BELLE INTENSEMENT

Širok nasmeh Julie Roberts nas znova prisrčno vabi, da se posvetimo najnovejši izpeljanki dišave La Vie Est Belle, ki so ji tokrat dodali besedico Intensement.
Tokrat so pri Lancomu že poznane parfumske sestavine vanilijo, iris, pačuli, jasmin in pomarančni cvet malo preformulirali, dodali malino, heliotrop in benzoin ter sestavili novo sladko pudrasto cvetno – orientalno dišavo, ki je kljub poimenovanju, po intenzivnosti, prijaznejša do naših nosnih čutnic. Tokrat je manj več.
Sladkost dišave je tokrat bolj sveža, dišava pa je bolj zrela, bogata in globoka, a še vedno igriva in živahna.
Če vam prejšnje verzije dišave La Vie Est Belle niso bile všeč, vam Intensement utegne biti.

Hugo Boss BOSS ALIVE

Z vsako novo parfumsko kapljico in vsakim novim vdihom parfuma Alive bo vsaka ženska zaživela!
S to mislijo so pri Hugu Boss pospremili na uspešno prodajno pot novo žensko dišavo Boss Alive, reklamna sporočila pa oplemenitili s klasičnim repertoarjem, da je to dišava za pogumne, drzne ženske, za tiste, ki držijo vse niti v svojih rokah in iščejo čisto svojo definicijo uspeha.
Lesno – aromatična dišava sprva zadiši neobičajno, a lepo. V zgornje note so parfumski mojstri ujeli kombinacijo vanilije, slive, črnega ribeza in cimeta, ki se kasneje umaknejo timijanu in jasminu. Za zaključek pa še lesovi, s čudovito oljko v osrednji vlogi, ki zadišijo privlačno in zelo ženstveno.