Coty L’ AIMANT

L’ Aimant pomeni v francoščini magnet.
V daljnih dvajsetih letih so postali aldehidi v parfumskem svetu pomembna parfumska sestavina. Praktično vsi parfumski mojstri tistega časa so z njimi eksperimentirali. Ernest Beaux jih je sestavil v priljubljeno Chanelovo Petico, Francois Coty pa jih je nekaj kasneje ženskam ponudil v svoji prvi dišavi L’ Aimant.
Hote ali nehote so ju primerjali vsi parfumski navdušenci. In določene podobnosti so! A L’ Aimant je svoja zgodba, ki gre čisto svojo pot. Je elegantna, prefinjena in ženstvena cvetno – aldehidna dišava, z blagim pudrastim pridihom in brez ostrih prehodov med parfumskimi notami, ki jo sestavijo cvetje, aldehidi, mošus, vanilija, tonka in lesovi. Vse skupaj privlači, tako kot magnet.

Guerlain SHALIMAR SOUFFLE DE PARFUM

Shalimar Souffle de Parfum je moderna interpretacija legendarne Guerlainove dišave Shalimar iz dvajsetih let. Oziroma, lahko bi rekli, da, če bi danes naredili Shalimar, bi dišal tako kot Souffle de Parfum.
Shalimar Souffle de Parfum je orientalno – cvetna dišava, ki nadaljuje pripovedovanje parfumske ljubezenske zgodbe svoje predhodnice, ki se dogaja v vrtovih Shalimar, v katerem je cvetelo najlepše cvetje. Zato ga je tudi v dišavi precej. Ob močnih citrusih zadišita jasmin in pomarančni cvet, vse skupaj pa ovijeta močna vanilija in mošus.
Čutna, pa vendar zračna in lahkotna dišava je s svojo prefinjenostjo namenjena sodobnim kraljicam src.

Paco Rabanne 1 MILLION

Milijon razlogov je, da si moški privošči dišavo Paco Rabanne 1 Million. Moč in bogastvo, ki ju simbolizira parfumska steklenička v obliki zlate palice. Pa zlato, ta luksuzni dodatek, ki nas obkroža – bodisi kot nakit, ali kot zlata barva na dobro domišljenih modnih dodatkih. Pa seveda zato, ker dišava izvira iz modne znamke Paco Rabanne, ki sega desetletja nazaj v zlato obdobje mode. In še veliko razlogov je!
A samo eden je najpomembnejši. Ker dišava, ki je topla kombinacija citrusov, začimb, vrtnice, vonja usnja, jantarja in lesov, na moški koži zadiši z močjo bogov.

Jimmy Choo JIMMY CHOO

Pri parfumih modne znamke Jimmy Choo marketinški strokovnjaki niso nič prepustili naključju. Da bi si lažje zapomnili njihov prvi parfum, ki so ga namenili ženskam, so ga poimenovali čisto preprosto – Jimmy Choo.
Čutna in zelo ženstvena dišava je postala prava uspešnica, tako kot njihovi elegantni in pregrešno dragi sandali, po katerih blagovno znamko Jimmy Choo večinoma prepoznamo.
Sladka dišava s karamelo, sadjem, orhidejo, pačulijem in zelenimi notami poudari eleganco ženske, ki se z dišavo odišavi, a rabi kakšen trenutek več, da razvije svojo sladko in slastno lepoto.