Christian Dior ESCALE A PORTOFINO

Ko poletje razgrne svoja krila in nas zavije v svoj topel objem, iščemo tiste majhne užitke, ki naše dni naredijo še svetlejše in bolj nepozabne. Med temi dragocenimi trenutki je tudi pršenje parfuma, ki nas popelje na čarobno potovanje. Christian Dior Escale à Portofino je več kot le dišava; je vstopnica za mediteransko razvajanje, ki v vsakem trenutku prikliče občutek lahkotnega poletnega vetriča.
Escale à Portofino je del ekskluzivne linije “Les Escales de Dior”, ki je bila zasnovana kot poklon čarobnim destinacijam po svetu. Pričujoča dišava je oda idiličnemu italijanskemu mestecu Portofino, znanem po svoji slikoviti obali, barvitih fasadah in sproščeni eleganci, ki so jo tako mojstrsko ujeli v stekleničko.
Ko odprete to čudežno parfumsko stekleničko, se najprej razkrijejo sveže note sicilijanske limone in bergamotke, ki nas takoj popeljejo v središče poletja, kjer sonce boža kožo, v ozadju pa se sliši šumenje morja. Srce dišave razkriva nežne cvetne note, med katerimi izstopa jasmin, ki se prepleta z mandljevim cvetom in pomarančnim cvetom, ustvarjajoč občutek, kot bi se sprehajali po cvetočih mediteranskih vrtovih, polnih barv in vonjav.
V zaključku dišave se razvijejo topli, smolnati podtoni cedre in ciprese, ki dišavi dodajo globino in trajnost, hkrati pa ohranjajo lahkotnost, zaradi katere je Escale à Portofino popoln spremljevalec za vsako poletno avanturo.
Nositi Escale à Portofino je kot nositi poletje na koži. Je dišava, ki ne prevzame samo vas, temveč tudi ljudi okoli vas, saj v vsakem, ki jo občuti, prebudi željo po brezskrbnem raziskovanju, počitnicah in uživanju v življenju. Naj bo to vaš spremljevalec na poletnih poteh, ob večerih, ko se dan preveša v noč, in v trenutkih, ko si želite, da bi čas za trenutek obstal.
Christian Dior Escale à Portofino ni zgolj parfum; je potovanje, je spomin, je občutek sproščenosti in radosti. Je popoln izraz poletja, ujet v eno samo stekleničko.

Gres CABOCHARD CHERIE

Gres Cabochard Cherie je kot tisti nepričakovani kompliment, ki vas pusti brez besed – a hkrati napolni vaše srce s čutno privlačnostjo. Dišava se odpre s citrusno svežino, ki vas prebudi kot jutranja kava, nato pa se razvije v šopek cvetlic, ki bi ga lahko imenovali kar “cvetlični festival čutnosti”. In ko mislite, da ste že dosegli vrhunec, se pojavijo topli lesni akordi, ki vas objamejo kot najboljši objem.
Gres Cabochard Cherie je dišava za ženske, ki se ne bojijo izraziti svoje privlačnosti in zapeljivosti. Je kot vaše skrivno orožje, ki vas naredi neustavljivo privlačne, ne glede na to, kje ste ali kaj počnete. Dišava je kot vaša najboljša prijateljica, ki vedno ve, kaj potrebujete, da se počutite popolno – čeprav včasih malce nepričakovano.

Escada CHIFFON SORBET

Escada Chiffon Sorbet je dišava, ki v sebi nosi svežino pomladi in lahkotnost poletja. Predstavlja popolno kombinacijo sadnih in cvetličnih not, ki vas popelje v svet sladkih sanj in romantičnih trenutkov.
Dišava se odpre s svežimi in sočnimi notami mandarine in akacije, ki vas takoj prevzamejo s svojo živahnostjo. Srce dišave zaznamujejo cvetlični akordi potonike, ki oplemenitijo dišavo z nežno in romantično noto. Na koncu se parfum nežno umiri s toplimi in lesnimi notami cedrovine, ki dodajo dišavi globino in trajnost.
Escada Chiffon Sorbet je kot dišeča odeja, ki vas objame v toplino in udobje ter vas popelje v svet sladkih sanj in romantičnih trenutkov. Je popolna dišava za ženske, ki cenijo svežino in lahkotnost ter želijo izraziti svojo ženstvenost na subtilen in eleganten način.