Giorgio Armani CODE ABSOLU FOR MEN

Giorgio Armani vedno stoji za svojimi besedami. Že zdavnaj je določil, da morajo biti moške dišave z njegovim podpisom klasične, a prefinjene in elegantne.
Vse to velja tudi za Armani Code Absolu. Lepa parfumska steklenička pooseblja natančno krojene moške obleke iz najfinejših materialov. In nam odkriva skrivnost absolutne popolnosti.
Popolna moška dišava je tokrat sladka, drznejša in bolj kliče po kakšni večerni priložnosti.
Code Absolu je orientalna dišava, ki se odpre z mandarino in jabolkom ter se v srednjih notah razvije z začimbami in pomarančnim cvetom. Izteče se s tonko, vanilijo, vonjem usnja, ruma in lesovi.
Dalj se razvija, lepša postaja. In lepo gradi moško samozavest.

Frederic Malle EAU DE MAGNOLIA

V zbirki čudovitih nišnih parfumov Frederica Mallea je svoje mesto našla tudi dišava, ki je poklon magnoliji.
Ravno sedaj, ko so magnolije pri nas v polnem cvetu, lahko občudujemo njihov nežni, komaj opazni vonj. A kaj, ko cvetijo tako kratek čas!
Z dišavo Eau de Magnolia pa si njihov vonj lahko omislimo kadar koli, skozi celo leto. Ko se bomo z dišavo odišavili, bomo uživali v meglici pomladnega vonja magnolije, ki je realističen, svež in čist. Dobili bomo občutek, kot da se nahajamo v velikem vrtu, polnem cvetočih magnolij.
Dišava se odpre sveže z bergamotko in se v nadaljevanju razvije z magnolijo, vetiverjem in pačulijem. Izteče se z vonjem maha, cedro in jantarjem.
Eau de Magnolia je dišava, ki tudi ob deževnih dnevih prikliče sonce.

L’ Occitane HERBAE

Pri francoski kozmetični hiši L’ Occitane po potonkah, vrtnicah, češnjah, sivki, citronki, magnoliji in suhocvetnici pri dišavah letošnjo pomlad stavijo na svežo zeliščno dišavo Herbae.
Živahna prosojna nežno zelena parfumska tekočina odseva karakter dišave, ki je svež, zračen in lahkoten.
Pri L’ Occitaneu za Herbae pravijo, da je bolj cvetna dišava, a iz nje zadiši nadpovprečno veliko sadja. Takoj prepoznamo robido, bergamotko in šipek, potem pa nastopi zeliščni del s koprivo, vonjem trave in žajblja. Akord zaključijo mošus, kašmeran, oves, med in tonka.
Herbae si bodo zagotovo privoščili ljubitelji naravnih vonjev, ki jih ponuja L’ Occitane.

Versace EROS FLAME

Potem ko je velikega Versaceja prevzel Michael Kors, je kreativna direktorica Donatella Versace pri parfumih vse stavila na novo moško dišavo Eros Flame. Značilna Erosova modra parfumska steklenička se je obarvala ognjeno rdeče in je z ikonografijo modernih Erosa in Psihe v oglasih zakorakala svetli bodočnosti naproti.
Eros Flame je začimbno – lesna dišava, zgrajena na kontrastu. Je vroče – hladna, sladko – sveža, lahkotna in mogočna. Živahni citrusi pod vodstvom ligurskega kinota s poprom in rožmarinom odprejo sveže zgornje note, geranija in vrtnica zacvetita v srednjih, spodnje pa so z vanilijo, tonko in lesovi mehke in tople.
Dišava Eros Flame bo zagotovo v pravem trenutku prižgala ogenj. Pa saj je to njeno poslanstvo!