Hugo Boss THE SCENT PRIVATE ACCORD FOR HIM

Z najnovejšo moško dišavo iz serije The Scent so pri Hugu Boss ciljali na nagajivo in igrivo stran sicer klasično urejenega moškega.
Predstavili so novo različico The Scent Private Accord, ki je še bolj elegantna in prefinjena od svojih predhodnic. Sladka lesno – orientalna dišava zaradi posebnih parfumskih sestavin zadiši slastno in čisto gurmansko. V njej začutimo preplet ingverja, bergamotke, ananasa, pa kakava, kave, popra in že poznane maninke z lesovi, vanilijo, ambro in benzoinom.
Elegantno in hudomušno? Je!

Estee Lauder BEAUTIFUL BELLE

Beautiful, kultna dišava Estee Lauder iz osemdesetih let, je dobila svojo moderno naslednico, imenovano Beautiful Belle.
Za novo dišavo so pri Estee Lauder poiskali navdih v ljubezni. Parfumske mojstre je očaralo prvo sramežljivo vznemirjenje, vzajemna privlačnost, skupna sreča in seveda, končna zaobljuba.
Zgornje note so tisto prvo sladko vznemirjenje, ki ga pričarajo mimoza, liči in vrtnica. Romantična ljubezenska zgodba se razvije z gardenijo, tuberozo in pomarančnim cvetom, večnost pa obljubijo marcipan, mošus, vonj semiš usnja, korenina irisa in ambroksan.
Čutno, globoko in lepo.