Moschino TOY 2

Po prvem parfumskem medvedku in štirih letih, je bil čas za novo Moschinovo dišavno igračo, ki je dobila preprosto ime Toy 2 in z igrivo lahkotnostjo napoveduje poletje.
Izrazito sveža dišava je kombinacija sadja, cvetja in lesov, dobila pa je parfumsko stekleničko v obliki medvedka, ki se lahko v trenutku prelevi v igračo.
Beli ribez in jabolko sta najmočnejša aduta pri sadju, pri cvetju pa potonka, jasmin in magnolija. Parfumski akord zaključijo mošus in lesovi.
Igrača ali dišava? Oboje!

Fragonard MIMOSA

Mimoza je ena prvih znanilk pomladi, ki s toplimi sončnimi žarki zadiši v toplejših krajih. Nežni cvetovi se sramežljivo odpirajo in tik preden zacvetijo v vsej lepoti, pričnejo oddajati čaroben vonj, ki ga parfumski mojstri že desetletja lovijo v svoje dišave.
Enega izmed najlepših so ulovili pri Fragonardu. Dišava z imenom Mimosa ne pušča dvoma, kdo ima glavno besedo.
Mimosa je topla, sončna, sveža in sladka dišava, kateri svežino podari bergamotka, pudrast vtis pa vijolica in heliotrop. Gardenija in mošus zaključita spodnje note dišave, ki je polna prebujajočega se življenja in veselja.

Gucci The Alchemist’s Garden WINTER’S SPRING

V času, ko zima še kaže svoje zobe, pomlad pa že vendarle prihaja skozi priprta vrata, nam zadišijo drugačni parfumi. Sladki, pudrasti, cvetni, a hkrati tudi sveži, lahkotnejši in že kanček igrivi. Takšen je tudi Guccijev parfum iz nove alkimistične serije, ki želi obuditi zlate parfumske čase, imenovan Winter’s Spring.
Winter’s Spring je poklon mimozi, ki zadiši močno, a z razigrano lahkotnostjo. Kot protiutež zadišita mošus in črni poper, ki v dišavo vneseta stabilnost.
Čudovita dišava v prelepi steklenički.

Nina Ricci LES SORBETS DE NINA

Medtem ko smo vsako pomlad v nestrpnem pričakovanju, katere nove poletne dišave nam bodo letos ponudile največje parfumske hiše, so pri Nini Ricci pohiteli in nam predstavili novo poletno kolekcijo Les Sorbets, v kateri so svoje že poznane dišave Les Belles de Nina, Bella in Luna oplemenitili z idejo sladoleda Amorino.
Ena izmed treh novih svežih in sladkih izpeljank se imenuje Les Sorbets de Nina. Že poznanemu cvetno – sadnemu vonju so parfumski mojstri dodali vonj pralinejev in nam ponudili dišavo, v katero si želimo, zaradi njenega slastnega vonja, kar ugrizniti.
Sneguljčica je v vabljivo jabolko že ugriznila. Si upate ugrizniti vanj tudi ve?

Joop! HOMME ABSOLUTE

Trideset let po hudi provokaciji, ko so pri Joop-u moško dišavo prvi zapakirali v roza parfumsko stekleničko in jo tako pospremili na uspešno prodajno pot, so se pri Joopu odločili, da je čas za novo dišavo. Tokrat je dobila črno stekleničko z rumenim napisom in ime Absolute. S sloganom da je črna nova roza so nas povabili, da se jim pridružimo v fantazijskem svetu, novo dišavo pa so namenili samozavestnemu in duhovitemu zapeljivcu.
Joop! Homme Absolute je orientalna dišava, ki se odpre z energijo in vonjem črnega popra, ki je uvod v cvetni osrednji del, ki ga pokriva ylang ylang. Spodnje note so intenzivne in mogočne, zadišijo tonka, kadila in vetiver.
Brez dvoma bo tudi nova dišava obnorela tako ženske kot moške!