Escada CELEBRATE LIFE

Parfumski liniji Celebrate Now so Escadini parfumski mojstri pridružili dišavo Celebrate Life, ki, kot njeno ime govori, slavi in praznuje življenje.
Elegantna parfumska steklenička odkrije zelo ženstveno orientalno – cvetno dišavo z vrtnico in pomarančnim cvetom v osrednji vlogi, katere osvežijo grenka pomaranča, liči in hruška v zgornjih notah. Pudrasta vanilija in ambroksan napovesta spodnje note, vse skupaj pa ovijeta jantar in mošus.
Celebrate Life po dolgem času nadaljuje pot prefinjenih ženskih dišav, ki so včasih zaznamovale Escadin parfumski svet.

 

Lolita Lempicka LOLITALAND

December ni samo najbolj vesel in prazničen mesec v letu, ampak tudi najbolj pravljičen. V mestnih dekoracijah pogosto zasledimo pravljične elemente, ki nas spomnijo na naše otroštvo.
Na pravljični svet pa stavi tudi parfumska mojstrica Lolita Lempicka, ki jo za dišeče kreacije navdihuje ravno pravljični svet.
In kako diši pravljična dežela Lolite Lempicke? Diši na citruse, sadje, cvetje, vanilijo, črni poper, mošus in lesove. Parfumska steklenička, opremljena z Bambijem in cvetom pa nas s čarobnim vonjem čisto posrka v svoj imaginarni svet.

Cacharel AMOR AMOR IN A FLASH

Prva ljubezen, ki se pojavi čisto počasi in vznemirljivo, ter prvi, mogoče nerodni in sramežljivi poljub, sta navdihnila Cacharelove parfumske mojstre za sladko sadno – cvetno dišavo Amor Amor In A Flash.
Ljubezen zadiši drzno in mladostno z močjo jabolka, ki mu v zgornjih notah delata družbo marelica in pomaranča. Kasneje postane ljubezen z vonjem karamele, cimeta, vanilije, jasmina in sandalovine sladka.
Amor Amor In A Flash je za ljubiteljice sladkih parfumov, ki uživajo v sladki ljubezni.

Giorgio Armani EMPORIO ARMANI BECAUSE IT’S YOU

Giorgio Armani je za linijo Emporio Armani pripravil novi dišavi za njo in zanj. Dvojec, katerega družita ljubezen in podobni parfumski steklenički, je uspešno zajadral na prodajne police parfumskih oddelkov.
Because It’s You je ženska polovica dvojca, zgrajena na parfumskem akordu maline, vrtnice in vanilije, ki zasijejo ob pomoči limone, smole, pomarančnega cveta in mošusa ter zadišijo romantično sladko.