Miu Miu L’ EAU ROSEE

Navdušenke nad parfumi iz Miuccine mladostne linije Miu Miu so se letošnjo pomlad razveselile nove dišave, poimenovane L’ Eau Rosee. Sveža sadno – cvetna dišava sicer tako kot prejšnji dve slavi pomlad in toplejši del leta. In na novo premeša karte med citrusi, sadjem, pomladnim cvetjem, mošusom in sandalovino.
Nežna in zračna izpeljanka šmarnice, potonke in vrtnice je odrasla, čeprav na trenutke v njej še vedno čutimo igrivost, ki jo prinašajo ribez, intenzivna breskev in hruška.
Dišava L’ Eau Rosee bo po dolgi in mrzli zimi navdušila vse tiste ženske, ki so komaj pričakale pomlad.

Trussardi RIFLESSO

Najnovejša Trussardijeva moška dišava je zadetek v polno. Pojavila se je nepričakovano in takoj osvojila naše čutnice.
Dišava je pogled v preteklost. Je odsev ( riflesso )sedemdesetih, sicer s tradicionalno vibracijo, pa vendar s pridihom sedanjega časa. Je pogled nazaj, a z vizijo za prihodnost.
Najprej se dišava izkaže z rdečo grenivko, bergamotko in zelenim jabolkom. V srednjih notah začutimo tipično moške sestavine – sivko, geranijo in liste vijolic. Spodnje note pa so poklon usnju, ki z vetiverjem in tonko še dolgo odzvanja v zraku.
Riflesso je lahno sadna, zrela, omikano sladka, prefinjena in elegantna orientalno – lesna dišava, ki ji bodo moški zagotovo namenili pozornost.