Guerlain AQUA ALLEGORIA ORANGE SOLEIA

Guerlain Aqua Allegoria Orange Soleia je dišava, ki prinaša svežino citrusov s čutnim in sončnim vonjem. Dišava je kot poletni dan, poln svetlobe in energije, ki vas navdihuje s svojo osvežujočo esenco.
Ob prvem pršilu se odpre s sočnimi in sladkimi toni sveže olupljene pomaranče, ki takoj vzbudijo vaše čute in vas popeljejo na eksotično potovanje. V središču dišave se razcveti bogastvo cvetličnih not, kjer se prepletajo čarobni vonji jasmina in nerolija, ki dišavo napolnijo s čutno eleganco. Na koncu se dišava nežno ugnezdi v tople in lesne note mošusa, ki pustijo dolgotrajen vtis nežnosti in topline na vaši koži.
Guerlain Aqua Allegoria Orange Soleia je dišava za tiste, ki ljubijo sonce in svežino citrusov. Z neustavljivo privlačno kombinacijo citrusnih in cvetličnih not prinaša dišava poletje v vsak trenutek vašega življenja in vas obdari s čarobno lahkotnostjo, ki vam bo polepšala vsakdan.

Narciso Rodriguez NARCISO POUDREE

Narciso Rodriguez Narciso Poudrée je dišava, ki se združuje z vašo kožo kot nežen objem, ki nikoli ne izgine. Njen subtilen in izjemno privlačen vonj je kot mehka odeja iz nežnih cvetnih not in globokih lesnih akordov, ki obdajajo vaše čute z neustavljivo eleganco.
Ob prvem pršilu vas bo očaral izrazito čuten vonj jasmina, ki se prepleta z akordi cvetov pomarančevca, ki dišavo navdihujejo s svežino in toplino sončnega dneva. V sredini dišave odkrijete intenziven mošus, ki ustvarja nežno senzualnost in poudarja vašo naravno privlačnost. Na koncu pa se dišava nežno ugnezdi v tople in prefinjene note cedre, ki pustijo dolgotrajen vtis elegance in rafiniranosti.
Narciso Poudrée je dišava za žensko, ki ceni subtilnost in prefinjenost ter želi izraziti svojo ženstvenost na diskreten in eleganten način. Z nežno in čutno kombinacijo dišavnih not dišava poudari vašo edinstveno lepoto in vas obdari s čarobno privlačnostjo, ki vas spremlja skozi ves dan.

Zadig & Voltaire THIS IS HIM! UNDRESSED

Zadig & Voltaire This is Him! Undressed je dišava, ki izžareva brezčasno moškost in samozavest. Zasnovana je za sodobnega moškega, ki sledi svojim instinktom in živi življenje polno strasti in svobode.
Dišava se odpre z intenzivnimi in osvežujočimi notami grenivke in črnega popra, ki takoj pritegnejo pozornost. Sledi pa močno in zapeljivo srce dišave, kjer se prepletajo topli in lesni akordi sandalovine ter čutne note pačulija. Na koncu dišava pusti dolgotrajno sled s subtilnimi in elegantnimi notami vanilije in tonke, ki dodajo nežno sladkobo ter globino.
This is Him! Undressed je dišava za moškega, ki izraža svojo individualnost in edinstvenost. S svojo zapeljivo in močno kombinacijo dišavnih not vas popelje v svet neustrašne samozavesti in neustavljive privlačnosti. To je dišava, ki pušča nepozaben pečat in poudarja vašo moško esenco, ne da bi bila pretirana ali vsiljiva.

Narciso Rodriguez NARCISO CRISTAL

Narciso Rodriguez Narciso Cristal je čaroben eliksir, ki poudarja edinstveno lepoto vsake ženske in njeno zapeljivost na način, ki neizmerno očara in navduši. Dišava je izjemna izkušnja, ki nas popelje v nebeško dišečo oazo čutnosti in elegance.
Njegova prvovrstna mešanica nežnih cvetličnih in lesnih not ustvarja brezčasno dišavno simfonijo, ki ne osvoji samo naša čutila, temveč tudi pusti trajen vtis. Ob prvem stiku nas očarajo sveže in živahne note belega jasmina ter pomarančnega cveta, ki nas popeljejo v srce parfuma, kjer se razcveti čarobnost mošusa in gardenije. Ta zapeljiva kombinacija ustvarja neustavljivo privlačno esenco, ki nas bo spremljala skozi ves dan.
Narciso Cristal je več kot le dišava – je izraz čistega razkošja in brezčasne elegance, ki poudari unikatno lepoto in zapeljivost na vsakem koraku. Ne le dišava, je nepogrešljiv dodatek v garderobi vsake ženske, ki ceni brezčasno lepoto in neustavljivo privlačnost.